Days Gone (PC) 349 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
DAYS GONE SPELBESKRIVNING

Days Gone är ett öppet actionäventyr där du kämpar för överlevnad i den skoningslösa vildmarken två år efter en katastrofal global pandemi.
Ta rollen som den laglösa motorcyklisten Deacon St. John, en prisjägare som söker efter mening i en värld full av död och förödelse. Leta igenom övergivna bosättningar efter utrustning för att tillverka värdefulla föremål och vapen. Försök också samarbeta med andra överlevande som livnär sig på byteshandel – eller betydligt våldsammare verksamhet...

UTVALT INNEHÅLL
• Vackra miljöer: Allt från skogar och ängar till snötäckta slätter och öde lavafält – Pacific Northwest är lika vackert som det är farofyllt. Utforska en mängd olika berg, grottor, gruvor och småorter, ärrade av miljontals år av vulkanisk aktivitet.
• Brutala strider: Överlev i en värld full av skoningslösa gäng och horder av missfoster med hjälp av en rad olika fällor, vapen och speciella färdigheter. Och så motorcykeln förstås, som hjälper dig utforska den enorma vildmarken.
• Dynamiska omgivningar: Hoppa på motorcykeln och utforska en värld i ständig förändring: i takt med att vädret skiftar och dag blir till natt utvecklas och anpassar sig också missfostren – både efter omgivningen och människorna runt dem.
• En fängslande berättelse: Hjälp Deacon St. John hitta hopp och mening efter en tung personlig förlust, och upptäck en rörande historia om desperation, svek och sorg. Vad är vi kapabla till när livet ständigt står på spel?

INNEHÅLLER
• Nytt spel plus
• Överlevnadsläge
• Utmaningsläge
• Motorcykelutseenden

PC-versionen har stöd för ultrabreda skärmar, upplåst bilduppdatering och förbättrad grafik (mer detaljrikedom och bredare synfält samt bättre renderingsavstånd för vegetation).

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Days Gone som en fysisk kopia?

Nej, du får Days Gone produktnyckel (Days Gone CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Days Gone produktnyckel (Days Gone CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Days Gone. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Days Gone? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Days Gone som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 18-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64-bits
Processor: Intel Core i5-2500K@3.3GHz or AMD FX 6300@3.5GHz
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4 GB)
DirectX: Version 11
Lagring: 70 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Though not required, SSD for storage and 16 GB of memory is
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.