Borderlands 3: Director's Cut (Steam) (PC) 151 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Borderlands 3 (Steam) på Steam för att kunna använda Borderlands 3: Director's Cut (Steam).

BORDERLANDS 3: DIRECTOR'S CUT (STEAM) SPELBESKRIVNING

Borderlands 3 blir ännu större med Director's Cut-tillägget med ett raidbossmöte, fler berättelser, bakom kulisserna extra och tre temasamlar!

Testa dina färdigheter mot de mest fruktansvärda av alla Varkids. Hennes namn har länge viskats av rädsla; nu har Hemovorous the Invincible vaknat. Denna kolossala raidboss har gjort Pandora till sitt gömställe, och bara de bästa jägarna har en chans att sparka hennes röv i jakten på högsta nivån.

Samtidigt är Ava övertygad om att hon har hittat ledtråden till några potentiellt övernaturliga mord och har beslutat att dokumentera sina resultat i seriell podcastform. Och du är en samvärd med vapen när du undersöker konstiga händelser på Pandora, Promethea, Eden-6 och Nekrotafeyo på jakt efter svar (och plundring) med några bekanta ansikten.

I Director's Cut måste Vault Hunters söka i galaxen för att lösa en serie mord, göra poäng med tre nya Vault Cards och få inblick i utvecklingen av Borderlands 3. Du kan också granska Borderlands 3s början, bloopers och klippa innehåll med en sammanställning av bakom kulisserna. Och det är inte allt! Du kan också utforska ett galleri fullt av konceptkonst, storyboards, förlorade kartor och bilder av Borderlands 3 från hela utvecklingen.

Inkluderat i Director's Cut är tre Vault Cards, som är din biljett till kommande buntar med temabut! När välvskorten släppts kan de aktiveras och planas för att låsa upp en mängd kosmetika plus extremt kraftfull utrustning. Det första Vault Card debuterar med lanseringen av Director's Cut med teman som hedrar några av Borderlands mest älskade fallna hjältar. När flera valvkort är tillgängliga har du möjlighet att välja vilka kort som är aktiva.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Borderlands 3: Director's Cut (Steam) som en fysisk kopia?

Nej, du får Borderlands 3: Director's Cut (Steam) produktnyckel (Borderlands 3: Director's Cut (Steam) CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Borderlands 3: Director's Cut (Steam) produktnyckel (Borderlands 3: Director's Cut (Steam) CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Borderlands 3: Director's Cut (Steam). Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Borderlands 3: Director's Cut (Steam)? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Borderlands 3: Director's Cut (Steam)som är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Publisher 2K
PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 08-04-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/10 (latest service pack)
Processor: AMD FX-8350 or Intel i5-3570
Memory: 6 GB RAM
Graphics: AMD Radeon™ HD 7970 or NVIDIA GeForce GTX 680 2 GB
DirectX: Version 11
Storage: 75 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.