Shattered - Tale of the Forgotten King (PC) 238 SEK
SHATTERED - TALE OF THE FORGOTTEN KING SPELBESKRIVNING

Världen som den var borta, förlorad med kungens försvinnande. Som en vandrare i dessa övergivna länder är det upp till dig att samla verklighetsfragment och spåra civilisationens fall genom kompetensbaserade strider, innovativa plattformar i öppen värld och information från de överlevande ... några mer trovärdiga än andra.

Ethereal utforskning och episka strider
En förstörd kontinent med otaliga historier och farliga fiender som du kan utforska. För dem som vågar gå dess vägar innehåller Hypnos värld många hemligheter, varav några kan hjälpa dig på din väg och andra att belysa den väg som ledde till din existens. Upplev precisionsbaserade strids- och 2.5D-plattformsspel som är en komplex förgrening i verkligheten som spänner över actionäventyret Shattered - Tale of the Forgotten King.

Är du redo, vandrare?

Funktioner:
En ny värld att upptäcka: Utforska en vackert gjord halvöppen värld med grenade vägar och mystiska hemligheter. Varje zon berättar en historia genom en fantastisk konstriktning och fint utformad design.

Monstrous fiender att besegra: Titta på dina fiender, förutse deras rörelser och använd sina egna attacker mot dem. Växla mellan svärdstrider i närbild och svängar på långa avstånd som dominerar slagfältet och upplev sömlösa övergångar mellan full 3D- och 2.5D-strider.

En berättelse som är tio år i början: Universum i krossad är kulminationen på mer än tio år av fantasi och kreativitet: en episk verklighet framkallad från Redlock Studios hjärnor. Tale of the Forgotten King är bara det första steget in i Hypnos värld, med flera spel redan planerade.

Din egen historia: Inte alla överlevande från Hypnos är trovärdiga: även om de flesta kommer att hjälpa dig på din väg, finns det de som försöker använda dig för sina egna syften. Världen kommer ihåg de val du gör under ditt äventyr, och bara de med fokus och engagemang kommer att se igenom dem.

Konstant utveckling: Oavsett om det är genom kamp eller utforskning, kommer Wanderer att utvecklas. Hur är det upp till dig? Med dina begränsade resurser, kommer du att höja din styrka eller upptäcka en annan sanning om Hypnos? Köp ett nytt vapen eller öka din spellcasting? Valet är ditt, men välj noggrant: inte alla vägar är bra.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Shattered - Tale of the Forgotten King som en fysisk kopia?

Nej, du får Shattered - Tale of the Forgotten King produktnyckel (Shattered - Tale of the Forgotten King CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Shattered - Tale of the Forgotten King produktnyckel (Shattered - Tale of the Forgotten King CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Shattered - Tale of the Forgotten King. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Shattered - Tale of the Forgotten King? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Shattered - Tale of the Forgotten King som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 17-02-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Processor: IntelCore i3-2100
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce GTX 970
Lagring: 15 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 64bit
Processor: IntelCore i5-7600
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Lagring: 15 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: C
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.