John Wick Hex (PC/MAC) 138 SEK
JOHN WICK HEX SPELBESKRIVNING

John Wick Hex är ett fartfyllt, actioninriktat strategispel som låter dig tänka och slå till som John Wick, den professionella lönnmördaren från den kritikerrosade filmserien. Spelet har skapats i nära samarbete med filmskaparna, och kan beskrivas som ett kampsportskoreograferat schackparti som fångar filmseriens stil i ett tv-spel och samtidigt utvidgar berättelsen. Som spelare måste du fatta snabba beslut och välja hur du ska agera och anfalla, samtidigt som du överväger de kort- och långsiktiga följderna.


John Wick Hex har en unik blandning av strategisk tidsbaserad action som fångar känslan i filmernas taktiska strider för att sudda ut linjen mellan strategi- och actionspel. Prestera bra och ta dig fram i spelets berättelse för att låsa upp nya vapen, dräktalternativ och platser. Varje vapen kräver ny taktik och låter dig spela på ett nytt sätt. Ammunitionen kan ta slut och är realistiskt simulerad, så ladda om vid rätt tillfälle och se till att varje skott i varje vapen du hittar räknas.


Upplev en ny handling som utspelar sig före filmerna, när John ger sig ut på ett desperat uppdrag för att rädda Winston och Charon från en farlig fiende som kräver sin bördsrätt. Berättelsen får liv av röstskådespelare i världsklass: Ian McShane och Lance Reddick spelar sina roller från filmerna, och legendaren Troy Baker ansluter till ensemblen som spelets skurk Hex. John Wick Hex kompletterar filmernas stil med en unik noir-design och ny musik av hyllade kompositören Austin Wintory.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag John Wick Hex som en fysisk kopia?

Nej, du får John Wick Hex produktnyckel (John Wick Hex CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina John Wick Hex produktnyckel (John Wick Hex CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela John Wick Hex. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller John Wick Hex? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av John Wick Hex som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar John Wick Hex också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till John Wick Hex som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher
Udvikler
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 04-12-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: Intel i3-6300 3.80Ghz
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Dedicated Graphics Card
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: 3.1 GHz Intel Core i7
Minne: 16 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 960/AMD Radeon R9 200 Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.