Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story (PC/MAC) 149 SEK
SENSE - 不祥的预感: A CYBERPUNK GHOST STORY SPELBESKRIVNING

Sense - 不祥 的 预感: A Cyberpunk Ghost Story är ett 2.5D-spel inspirerat av Clock Tower och Fatal Frame. Med noggrann uppmärksamhet åt tempo, atmosfär och berättande. Sense hoppas få skräckgenren tillbaka till sina rötter; firar den långsamma, hemska skräck av rädsla istället för att luta sig ovanpå action och hoppa rädslor. Spökena - är som problem på vår verklighet - fungerar som andliga och paranormala hot, inte monster som ska dödas. Skräck i vår historia kommer från atmosfär och berättande, inte högt ljud och artificiella effekter.

Berättelsen
År 2083 dras en ung kvinna vid namn Mei-Lin Mak in i en malström av övernaturlig skräck i Neo Hong Kong. När hon ser djupare in i ett sekel gammalt mysterium kommer Mei att tvingas ifrågasätta hennes uppfattning om verkligheten och om hon litar på sina cybernetiska ögon. Under neonljusen i en cyberpunk-dystopi gömmer sig ruinerna av "Chong Sing Apartments" och det blodiga mysteriet upplyst av både traditionerna för kinesiska folksagor och innovationer från den industriella framtiden. Om det finns något hopp om att fly från denna mardröm, måste Mei-Lin utforska den här byggnaden, sätta ihop berättelserna om 14 förlorade själar och uppdatera sanningen om sin egen familjebannan.


Spel
Sense har djupa överlevnadsspänningar och utforskningsbaserat spel kompletterat med partiell röstspel, pussel och invecklade hemligheter och utforskning. Spelet kan spelas på engelska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, japanska och ryska.


Features:


Samspel
Spelaren måste leda och utforska alla vinklar och krogar i världen runt dem för att gå vidare. Vissa föremål är kanske inte synliga förrän specifika kedjor har slutförts, och vissa föremål kan vara dolda för Meys cybernetiska ögon när som helst, som om de är dolda av spöken som hemsöker henne. Vissa kan kräva snabb täckning - och ha konsekvenser i butiken.

Dialog
Du kommer att hitta många NPC i några områden i hela spelet, men det kan finnas några som vandrar i korridorerna med dig. Prata med dem för att avslöja information om världen, mysteriet och till och med några oväntade hemligheter.


Zoom
Vissa interaktioner kräver en närmare titt, zoom möjliggör en annan bild av objekt, områden och pussel. Var noga med att undersöka varje webbplats.


Värld
Sinnesvärlden är enorm och komplex, varje plats kommer att avslöja detaljer om Neo-Hong Kong och omvärlden. Var inte rädd för att klicka på något som ser intressant ut, från Geo-politik till karaktärsförhållanden.


Spöken
Spöken i Chong Sing-byggnaden kan skada dig, men kan du skada dem? Det korta svaret är nej, men du kan hjälpa dem att gå vidare. Kistor, gåvor och lösning av mysterier är ditt enda vapen.


Shinrei Spot
De 14 förlorade själarna i Chong Sing-byggnaden är inte de enda andarna som lurar i hallarna. Dussintals dolda spökbilder fyller Sense. Att hitta dem alla kan avslöja en hemlighet!


Död och misslyckande
Som alla de bästa spelen måste misslyckande och misstag straffas, men jag och mycket berättelsedrivna spel hur man gör det? Hur främjar du insatser och risker? Svaret är enkelt och fyller världen med farliga händelser och dödliga andar. Se bara till att registrera dina framsteg på TV: n, det finns INGA kontrollpunkter eller autospar i Chong Sing-byggnaden.


NG + spelbarhet
Sense kommer att vara full av hemligheter, bara några av dem kommer att avslöjas i det första spelet. Vissa hemligheter kommer inte att kunna fly från andevärlden förrän "Plus" dyker upp

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story som en fysisk kopia?

Nej, du får Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story produktnyckel (Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story produktnyckel (Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story ? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Sense - 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Genre Horror Anime
Publisher
Udvikler
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 25-08-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo E5200
Minne: 2 GB RAM
Grafik: GeForce 240 GT or Radeon HD 6570 – 1024 MB (1 GB+)
DirectX: Version 9.0c
Lagring: 5 GB ledigt utrymme
Mac:
MINIMUM:
OS: Mac OS 10.7 Lion
Processor: Intel Core i3
Minne: 2 GB RAM
Grafik: GeForce 240 GT
Lagring: 5 GB ledigt utrymme
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.