Hotshot Racing (PC) 231 SEK
HOTSHOT RACING SPELBESKRIVNING

Hotshot Racing är ett blixtsnabbt arkadracingspel som förenar driftning, knivskarp retrografik och en otrolig hastighetskänsla för att skapa en spännande körupplevelse.

 

16 banor med kurvor och raksträckor som bjuder in till supersnabba lopp. Ta in kuster, djungler, fjäll och öknar på banor som sprudlar av färger ända bort till horisonten.

Lägena Time Trial och Grand Prix tilltalar de som vill tävla i klassiska racingformat, men testa även Cops and Robbers och Drive or Explode för att spela på nya sätt.

Varje läge kan spelas av en spelare, fyra spelare på delad skärm och åtta spelare online, utom Time Trial som bara kan spelas ensam. Enspelarlägena går i blixtsnabba 60 FPS vilket ger en av de snabbaste möjliga racingupplevelserna.

 

Krossa varvrekord och ta dig upp på de globala ledartavlorna, eller ladda ner spökvarv för att kunna tävla mot de allra bästa.

 
MÖT FÖRARNA
Keiko, Xing, Mike, Alexa, Aston, Toshiro, Marcus och Vikto: åtta fartdårar som ägnat sina liv åt att bli världens bästa racingförare.

 
EN VÄLBEHÖVD BOOST
Drifta och utnyttja slipströmmarna för att få upp farten och susa förbi motståndet tills de bara blir en prick i backspegeln.

 
FÅNGA DRIFTEN
Drifting är viktigt i Hotshot Racing. Boostarna byggs på medan du kör, och att behålla dem så länge som möjligt är viktigt för att hålla högsta möjliga hastighet under ett lopp.

 
DRIVE OR EXPLODE
I det här läget sitter det en bomb på varje bil. Åker du för långsamt sprängs den! Lägsta hastighetsgränsen blir högre och högre, så du är tvungen att köra orimligt snabbt!

 
COPS AND ROBBERS
Tjuvar undviker poliser. Poliser fångar tjuvar, och gör dem samtidigt till poliser, så det blir svårare och svårare för brottslingarna som är kvar.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Hotshot Racing som en fysisk kopia?

Nej, du får Hotshot Racing produktnyckel (Hotshot Racing CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Hotshot Racing produktnyckel (Hotshot Racing CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Hotshot Racing. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Hotshot Racing? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Hotshot Racing som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Udvikler Sumo Digital
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 10-09-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7 64 Bit or newer
Processor: Intel Core i3 4130T (2.9GHz) / AMD FX 6300 (3.5 GHz)
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 770 (1GB) / AMD Radeon HD 7870 (1GB)
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 8 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bi
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.