Spinch (PC/MAC) 130 SEK
SPINCH SPELBESKRIVNING
  • Ett visuellt underland i retrostil med en psykedelisk färgexplosion av den prisbelönta kanadensiska tecknare, Jesse Jacobs
  • Ett finjusterat plattformsspel med exakt kontroll för att springa, undvika och hoppa av ytor för att överleva mot neonspindlar, massiva regnbågsmaskar och bombkastande månhundar
  • Dyk in i psykedeliska, unika världar som sträcker sig från neonslätter till experimentella tankar till frysta öar, hela vägen till rymden!
  • Kämpa mot kalejdoskopiska bossar och skjut ner dem där du använder dina barn som ammunition
  • Inbjudande och kan spelas om av vem som helst; en speedrun-utmaning för de galna
  • Soundtrack av den berömda kanadensiska artisten James Kirkpatrick, med spår skrivna på modifierade Gameboys och kretsböjda, handgjorda instrument.
  • Gå in i en värld tjock med bubblande psykedelia. Dyk djupt in i en ny ekologi full av flera vägar, upplysta nivåer och komplexa hinder. Res över det materiella riket och anta din sanna form som Spinch, en hyperagil organism uppslukad av sin strävan att rädda sin kull från saknade avkommor från en oändlig invasion av missbildade och konstiga saker.

I en glädjande återförening med 'old school' svårighet, kommer Spinch att låta dig spela om sektioner tills du behärskar din timing och reflexer. Spring, undvik, klättra, simma, hoppa och till och med skjut bort dina egna barn när du möter sex gåtfulla chefer i sex livliga världar. Samla saker för att ge dig överhanden när du letar efter dina försvunna barn. Ta hand om din kusin - han barnvaktar några av dina släktingar, men han är lite konstig. Med bara en tickande klocka och en snabb omstart - inget liv eller 'game overs' - är spelet inbjudande för spelare på alla erfarenhetsnivåer, men en formidabel utmaning för även de skarpaste speedrunnersna.

Spinch-världen är designad och väckt till liv av den begåvade prisbelönta kanadensiska tecknare, Jesse Jacobs, känd för sitt exakta och detaljerade linjearbete i kombination med djärva och enkla färgpaletter. Hans verk innehåller kopplingar till psykedelia, andlighet, alternativa verkligheter och en blandning av natur och teknik. James Kirkpatrick, känd för sitt engagemang i den tidiga kanadensiska graffiti-rörelsen och som en avantgarde hip-hop-konstnär, Thesis Sahib, skapade ljudbilden för retro soundbites och elektroniska ljud som finns i Spinch.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Spinch som en fysisk kopia?

Nej, du får Spinch produktnyckel (Spinch CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Spinch produktnyckel (Spinch CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Spinch. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Spinch? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Spinch som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 03-09-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Windows 7 or higher
Processor: Intel Core i3
Memory: 2 GB RAM
Storage: 2 GB available space
RECOMMENDED:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i7
Memory: 4 GB RAM
Storage: 2 GB available space
Mac:
MINIMUM:
OS: 4.12 OS X 10.10 Yosemite
Processor: Intel Core i3
Memory: 2 GB RAM
Storage: 2 GB avail
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.