REZ PLZ (PC) 144 SEK
REZ PLZ SPELBESKRIVNING

Mänskliga uppoffringar, mycket dålig magi och mer!
Gå med i lärling trollkarlarna Arcan och Zeph när de kämpar mot krafterna i Dark Arcanum beväpnade med lite mer än The Resurrection Scroll, ett verktyg de kan använda för att återuppliva varandra. När du går igenom plattformsutmaningar och löser pussel kommer du att stöta på farliga monster och fällor som kräver att du dödar en av bröderna för att komma vidare. Men tack vare den magiska rullningen kan du återuppliva bröderna från en serie dödsfall i ett fall, från att skäras i två, ätna av varelser, brända levande och mer. När du går igenom spelet låser du upp nya trollformler som ger förmåga att erövra de allt svårare utmaningar som ligger framför.

När du går framåt låser du upp nya trollformler som ger olika förmågor att erövra de allt svårare utmaningarna framöver. Var försiktig, ty dessa bröder är dåliga på magi och en dålig form kan betyda döden!

Co-op-spel
REZ PLZ sätter ett unikt snurr på det traditionella co-op-konceptet. Istället för att försöka hålla varje spelare vid liv genom varje nivå måste du strategiskt döda varandra för att lösa pussel och besegra fiender. Använd Resurrection Scroll för att återuppliva Arcan och Zeph.

Döden är runt varje hörn
Döden finns överallt i REZ PLZ och kan komma från en serie dödsfall med ett slag, allt från att skäras i två, ätas av varelser, brännas levande och mer.

Lås upp magiska trollformler
Lås upp nya trollformler för att erövra de allt svårare utmaningarna framåt, men var försiktig eftersom dessa bröder är dåliga på magi och en dålig form kan betyda döden!

Upplåsbara
Utforska och hitta en mängd upplåsbara kosmetiska föremål och låsbara utmanande spår för att anpassa ditt spel. Utmana dig själv ytterligare med bonuslägen som ett PVP-lopp.

Historia
REZ PLZ berättar historien om Arcan och Zeph, två unga lärlingsguider. När deras skola överskrids av onda krafter måste duon arbeta tillsammans för att besegra de onda trollkarlarna i Dark Arcanum. Problemet är att de båda är hemska på magi. Även om Arcan och Zeph lär sig magi på vägen är deras framsteg långsamma. När de dör återupplöser The Resurrection Scroll dem till livet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag REZ PLZ som en fysisk kopia?

Nej, du får REZ PLZ produktnyckel (REZ PLZ CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina REZ PLZ produktnyckel (REZ PLZ CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela REZ PLZ. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder REZ PLZ? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af REZ PLZ som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 15-07-2020
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows XP 32 bit or greater
Processor: Dual Core 2 Ghz CPU
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512 MB Video Memory Direct X capable
Storage: 3 GB available space
RECOMMENDED:
OS: Windows 10
Processor: Duel Core Intel i5
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1 GB Video Memory Direct X 10
DirectX: Version 10
Storage: 3 GB available space
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.