Chicken Assassins: Reloaded (PC/MAC) 43 SEK
CHICKEN ASSASSINS: RELOADED SPELBESKRIVNING

Chicken Assassin är ett hisnande actionrollspel med en vansinnig story fylld av extrem humor, en mängd färgglada fiender och fantastiskt utformade nivåer och miljöer.

Gör handen redo för ett intensivt träningspass! Du kommer att kämpa mot en eklektisk skara motståndare och stöta på speciella bossar i detta frenetiska och acionpackade spel!

Du spelar rollen som Mean Mcallister, det levande svaret på vad som skulle hända om man kombinerade Rambo, Ture Tupp, en flaska kryddsås och en back med energidrycker.

När den ondskefulle mästerskurken Spritzel och hans hejdukar kidnappar din flickvän, Candy, ger du dig ut på en vild resa för att rädda henne, och kaos och förintelse följer i dina fotspår. Under färden kan du uppgradera Mean med nya stridsstilar och förmågor, komma åt en grym vapenarsenal för att krossa dina fiender och anpassa dina kläder för att förbättra dina statistiska egenskaper.

Buck, buck, mothercluckers...

FUNKTIONSLISTA

  • 11 episka uppdrag – Slåss, hugg och skjut med Mean Mcallister under ärorika uppdrag, inklusive ett nytt uppdrag med den episka barbarstammen ”Den första belägringen!”
  • Oändligt läge – Överlev ett angrepp från de svåraste fienderna i ett splitternytt spelläge som utmanar din uthållighet, men det kan vara bra att gå på toa innan du ger dig på det
  • Fler än 450 unika föremål – Vem gillar inte att plundra?
  • Bedövande vackra miljöer och fantastisk grafik full av dolda karaktärer och påskägg – vårt alster hör hemma i ett museum
  • Bossräder – Gillar du utmaningar? Ge dig an specialbossar under uppdragens väg för att få specialföremål. Bara de snabbaste knappmosarna bör ställa upp!
  • Omfattande anpassning – Mixa och matcha olika kläder och vapen för att främja och förändra Mean Mcallisters egenskaper och utseende
  • En tupps bekännelser – Prestationssystem som belönar dig med stålar, så att du kan köpa fler prylar
  • Svarta marknaden – Det är alltid bra att känna nån som känner nån som kan ge dig det du behöver till rätt pris
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Chicken Assassins: Reloaded som en fysisk kopia?

Nej, du får Chicken Assassins: Reloaded produktnyckel (Chicken Assassins: Reloaded CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Chicken Assassins: Reloaded produktnyckel (Chicken Assassins: Reloaded CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Chicken Assassins: Reloaded. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Chicken Assassin: Reloaded? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Chicken Assassin: Reloaded som digital download til Steam.

Virker Chicken Assassin: Reloaded også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Chicken Assassin: Reloaded som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Akupara Games
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 28-06-2016
Systemkrav WINDOWS:
MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: 2.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce 700 Series
Storage: 600 MB available space
MAC:
MINIMUM:
OS: Mac OS X 10.9
Processor: 2.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce 700 Series
Storage: 600 MB available space
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.