GRID (PC)

Var redo att spela GRID på dagen!  När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

GRID SPELBESKRIVNING

GRID är en racingupplevelse olik allt annat. I nya GRID får du välja din egen väg i varje lopp och det ger en oslagbar känsla av att vara närvarande i varje ögonblick. Skapa en egen berättelse och erövra motorsportsvärlden. Ta klivet in i GRID World Series och kämpa i halsbrytande lopp på några av världens mest kända platser med ikoniska och åtråvärda bilar – moderna såväl som klassiker, från GT, Touring och Muscle till Stock och Super Modifieds. GRID lyckas fånga varje ögonblick i loppet, från de adrenalinpumpande startlamporna till mötet med målflaggan och all spänning däremellan. Loppen är actionpackande, så det händer alltid nåt med allt från tighta omkörningar, prejningar stötgångare mot stötfångare och kollisioner rivaler, ärkerivaler och lagkamrater emellan. Alla interagerar med dig på olika sätt och kommer antingen försöka hjälpa eller stjälpa.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag GRID som en fysisk kopia?

Nej, du får GRID produktnyckel (GRID CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina GRID produktnyckel (GRID CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela GRID. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder GRID? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af GRID som digital download til Steam.

Publisher Codemasters
Udvikler Codemasters
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 13-09-2019
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.