Far Cry Primal 524 SEK
FAR CRY PRIMAL SPELBESKRIVNING

Den prisbelönta Far Cry-serien som har stormat tropikerna och Himalaya ger sig nu in i mänsklighetens ursprungliga kamp för överlevnad med sin innovativa öppna värld, och förenar enorma djur med häpnadsväckande miljöer och oförutsägbara strider.
Välkommen till stenåldern, en tid av extrem fara och gränslösa äventyr, när enorma mammutar och sabeltandstigrar härskar på jorden och mänskligheten är på botten av näringskedjan. Som den sista överlevaren av din jaktgrupp måste du lära dig att tillverka en dödlig arsenal, kämpa bort farliga rovdjur och överlista fiendestammar för att erövra landet Oros och nå näringskedjans topp.

SPELINNEHÅLL

  • STENÅLDERN I FAR CRY: Stenålderns rika miljö ger en ny spelplats med den oförutsägbara förödelse, de farliga hot och otroliga historier som Far Cry är känt för.
  • UNDGÅ UTROTNING: Spela som Takkar, en härdad jägare och den sista överlevaren av ditt jaktlag. Du har ett mål: överlev i en värld där du är bytet.
  • BRUTALT DJURLIV OCH EN FARLIG OCH MAJESTÄTISK VÄRLD: Det här är jorden innan människan tog över den, där dödliga sabeltandstigrar härskade, enorma ullhåriga mammutar var kungar, och hjordar av jättehjortar stormade över slätterna. Upptäck dessa och andra skrämmande varelser i den brutala öppna världen Oros i tornande sekvojaskogar, hård tajga, kalla isberg och fuktiga träsk.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Far Cry Primal som en fysisk kopia?

Nej, du får Far Cry Primal produktnyckel (Far Cry Primal CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Uplay-plattformen för att lösa in dina Far Cry Primal produktnyckel (Far Cry Primal CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Far Cry Primal. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Far Cry Primal? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

Du får standard-udgaven af Far Cry Primal.

Genre Shooter
Publisher Ubisoft
Releasedag 01-03-2016
Systemkrav MINIMUM
Supported OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent
RAM: 4GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) / AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) or equivalent
Hard Disk Space: 20 GB
Peripherals: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller
 
RECO
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0
Bedömt av: Rasmus T på 2017-01-31

Kanon grafisk.. men mangler stadig et per småting...

betyg:
3
Bedömt av: Ricki Jensen på 2016-05-12

Dette spil er bare Far Cry 3 uden våben... Du kan også sammenligne det med Far Cry 4 uden våben. VED DU HVAD! det er alle 3 ens! UBISOFT! kom med noget nyt eller vil i gå konkurs!

betyg:
1
Bedömt av: Celena Kaas spandet på 2016-03-29

Det er fint nok af et upisoft spil at være.
Der har været problemere med FPS'en.
Men vis du kan lide den sammen spille stil som Far Cry 3 og 4, så er det fint for dig.

betyg:
3
Page:1